Huittisten Säästöpankki

Porissa, Huittisissa, Eurassa, Sastamalassa ja Säkylässä palveleva Huittisten Säästöpankki on paikallinen rahoitusalan asiantuntija ja taloutesi valmentaja. Ihmisläheinen ja joustava asiakaspalvelu, hyvä tavoitettavuus sekä sujuva verkko- ja mobiiliasiointi ovat tärkeitä asioita sekä asiakkaillemme että meille.

SASKY – Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto on toisen asteen monialainen ammatillinen oppilaitos, jonka koulutusaloja ovat seuraavat: luonnontieteiden ala, luonnonvara- ja ympäristöala, tekniikan ja liikenteen ala sekä yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala.

Luvata Pori Oy

Luvata Pori Oy aloitti toimintansa vuonna 1939. Se on yksi Porin alueen suurimmista työnantajista, joka työllistää monialaisia työntekijöitä.

Porin Yliopistokeskus

Porin yliopistokeskus on 2 000 opiskelijan, 170 asiantuntijan ja neljän yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö.

Validia Asuminen

Validia Asuminen tunnetaan myös nimellä Invalidiliiton Asumispalvelut Oy.
Validia Asuminen on osa Invalidiliitto-konsernia ja se tarjoaa palveluja ihmisille, joilla on asumiseen liittyviä erityistarpeita.

Sataedu

Sataedu eli Satakunnan koulutuskuntayhtymä järjestää toisen asteen ammatillista perustutkinto-, lisä- ja täydennyskoulutusta.
Sataedussa koulutetaan nuoria yli 20 ammattiin, vahvistetaan aikuisten ammatillista osaamista sekä tarjotaan räätälöityjä koulutuksia yrittäjille ja yrityksille.

Porin Asuntomessut

Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän.
Alueelle rakentuu 28 pientaloa, 1 korjausrakentamiskohde, 1 rivitalo, palvelutalo sekä päiväkoti.
Yhteensä messuilla voi tutustua asumiseen 34 messukohteessa.

OP Länsi-Suomi

Osuuspankki Länsi-Suomi on Länsi-Suomen alueella toimiva osuuspankki. Osuuspankkeja on noin 180 Suomessa ja niiden toimialue kattaa koko Suomen.
Osuuspankit tarjoavat toimialueensa kotitalous- ja pk-yritysasiakkaille, maa- ja metsätalousasiakkaille ja julkiselle sektorille nykyaikaiset ja kilpailukykyiset pankkipalvelut.

Talent Center

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelutalo. Pääkonttorimme on Porissa, jonka lisäksi meillä on toimipiste myös Tampereella. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit & headhunting,  soveltuvuusarvioinnit, kykytestaukset, konsultoinnit, henkilöstövuokraus ja vuokrajohtajien välitys.

Olemme kokenut työnantaja ja teemme suorahakuja monipuolisesti eri alojen yrityksille ja organisaation kaikille tasoille.

Adecco Finland Oy

Adecco Finland Oy on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia.
Yritys auttaa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan.

UPM

Uuden metsäteollisuuden edelläkävijänä UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista tulevaisuutta.
UPM luo lisäarvoa uusiutuvista ja kierrätettävistä raaka-aineista.

Valmet Automotive

Valmet Automotive tarjoaa yrityksille monipuolisesti suunnittelu- ja valmistuspalveluja, liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 5 000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

Osaamisestamme kertovat sopimuksemme Mercedes-Benzin A-sarjan ja GLC-katumaasturin valmistamisesta, lähes 230 000 Suomessa valmistettua Porschea sekä yli 1,2 miljoonan auton kokonaistuotanto. Valmet Automotive on maailman suurimpia autoteollisuuden sopimusvalmistaja.

McDonald’s

McDonald’s etsi asiakaspalveluhenkisiä, tiimityötaitoisia ja positiivisen asenteen omaavia työntekijöitä. Mäkkärissä työntekijät arvostavat erityisesti huippuja työkavereita sekä ravintoloiden työilmapiiriä, myös hyvät etenemismahdollisuudet saavat kiitosta.

KotiSun Oy

KotiSun Oy on valtakunnallinen, laadukkaisiin käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneerauksiin erikoistunut yritys. KotiSun Oy voi ylpeänä todeta olevansa alan suurin ja kokenein toimija Suomessa.

Pori Energia Oy

Pori Energia tarjoaa korkealuokkaisia energiapalveluja yli 240 osaavan ja ammattitaitoisen henkilön voimalla. Tuotamme energiaa maakunnan uusiutuvista luonnonvaroista ja myymme sähköä koko maahan.

Aurubis Finland Oy

Aurubis on maailman johtava kupariteollisuuden toimija, jolla on yli 150 vuoden kokemus kuparin tuottamisesta ja kierrättämisestä. Menestyksemme perustuu vahvaan tekniseen asiantuntemukseen. Aurubis-konserni työllistää noin 6 500 työntekijää 16 tuotantotoimipaikalla 11 eri maassa. Porissa palveluksessamme on lähes 250 työntekijää.

BMH Technology Oy

BMH Technology Oy on alansa johtavia energia- ja ympäristöalan järjestelmä- ja laitetoimittajia. BMH Technology Oy kehittää, markkinoi ja toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä globaalisti. Yli 60 vuoden kokemus alalta sekä energia- ja ympäristöalan vilkas kysyntä ovat luoneet perustan yhtiön voimakkaalle kasvulle. BMH Technology Oy:n liikevaihto on yli 50 milj.€ ja se työllistää Suomessa n. 140 henkilöä.

SATAOSAA-hanke

Suurin osa meistä suomalaisista on jossain elämänsä vaiheessa syystä tai toisesta osatyökykyinen. Osatyökykyisyyttä voi aiheuttaa vamma, sairaus tai vaikka yllättävä elämänmuutos. Osatyökykyisiä voivat olla myös nuoret tai aikuiset, joilla on vaikeuksia työllistyä. Osatyökykyisyys on siis moninainen käsite, mutta tärkeintä on keskittyä olemassa olevaan työkykyyn. SATAOSAA-hanke on osatyökykyisen asialla. Hankkeen avulla yhdistetään osatyökykyisten asioita hoitavat ihmiset yhdeksi yhtenäiseksi palveluverkostoksi. Näin osatyökykyinen saa pulmalliseen tilanteeseensa oikeanlaista palvelua oikeaan aikaan.

Hankkeen tavoitteena on luoda Satakuntaan uusi yhtenäinen verkosto, joka palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti. Verkosto auttaa osatyökykyistä siirtymään joustavasti töihin opintojen, sairausloman, työttömyyden tai muun tilanteen jälkeen. Osatyökykyinen on aina itse osallisena oman polkunsa suunnittelussa. Hän voi siis olla entistä aktiivisemmin mukana omien tavoitteidensa asettamisessa. Jos työelämään siirtyminen ei ole ajankohtaista, saa asiakas silti yksilöllistä tukea: verkosto tukee arjen hallintaa ja edistää asiakkaan osallisuutta.

SATAOSAA-hanke tulee sanoista Satakunnan mallit työllistymiseen ja osallisuuteen. Se kuuluu sosiaali- ja terveysministeriön Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) -kärkihankkeeseen. Hanke on osa Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksen, Satasoten, toteuttamista ja sitä hallinnoi Porin kaupunki.

Cimcorp Oy

Cimcorp Oy on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa. Yrityksellä on myös vahva asema elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmien sekä postinjakelun automaation toimittajana.

Cimcorpilla on pääkonttori Ulvilassa sekä tytäryhtiö Kanadassa, Cimcorp Automation. Kotimaassa meillä on huoltoa tarjoavat toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä.

SAMK

SAMK noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. “Länsirannikon vaikutusalueellamme olemme merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä.”

Ahlström Konsernipalvelut Oy

Ahlström Konsernipalvelut Oy on perheomisteisen, yksityisen sijoitusyhtiö Ahlström Capitalin omistama yhtiö, joka sijaitsee Porin Noormarkussa. Toimimme palveluorganisaationa konsernin sisällä tarjoten talous-, HR- ja ICT-palveluja konserniyhtiöille. Ahlström Konsernipalvelut Oy asiantuntijaorganisaatiossa työskentelee 15 innokasta ammattilaista.

WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista
perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

Boliden

Boliden AB on ruotsalainen metallialan yritys, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien uusiokäyttö. Bolidenin päätuotteet ovat sinkki ja kupari, minkä lisäksi se tuottaa kultaa, hopeaa ja lyijyä.

Boliden Harjavallalla on kupari- ja nikkelisulatto Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Päätuotteet ovat kupari, nikkeli, kulta ja hopea. Lisäksi yhtiö valmistaa sivutuotteena rikkihappoa. Henkilöstömäärä vuoden 2016 lopussa oli noin 500.

Satakunnan Sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä tarjoaa erikoissairaanhoidon palveluja 17 jäsenkuntansa noin 223 000 asukkaalle yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa.

Sairaanhoitopiirin sairaalat sijaitsevat Porissa, Raumalla ja Harjavallassa ja näiden lisäksi psykiatrian toimipisteitä on useilla eri paikkakunnilla.

Kehitysvammaisten erityishuoltoa tarjoavat Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa ja toimipisteet useilla eri paikkakunnilla.

Satakunnan sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 3 600 henkilöä.

HR Sata Henkilöstötalo

HR Sata Henkilöstötalo tarjoaa Porissa ja muualla Satakunnassa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia henkilöstöpalveluja.

Työntekijöille tarjoamme mahdollisuuden urakehitykseen asiakasyrityksissämme eripituisissa työsuhteissa.

Valmet Technologies Oy

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa ja henkilöstöä oli 12 000. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Quant Finland Oy

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja. Olemme jo yli 25 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme hyödyntämään kunnossapidon koko potentiaalin.

Quantin ammattilaiset erottuvat edukseen, oli kyseessä tinkimätön turvallisuus, kunnossapidon toimintatapojen kehittäminen, kustannusten optimointi tai tuotannon tehostaminen.

Kunnossapito on intohimomme, ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti.

Eurajoen kristillinen opisto

Opiston arvot ovat yksilöllisyys, yhteisöllisyys ja suvaitsevaisuus.

Peruskoululinja, ammatilliset sekä vapaatavoitteiset koulutukset muodostavat kokonaisuuden, jossa eri-ikäiset oppijat voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa kauniissa ja viihtyisässä oppimisympäristössä.

Ohjaamo Satakunta

Helposti saatavat, monialaiset palvelut kaikille alle 30-vuotiaille yhdestä palvelupisteestä

Satakunnan TE-toimisto

Työ- ja elinkeinotoimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on työn välittäminen. Satakunnan TE-toimisto tarjoaa monipuolisia palveluja henkilöasiakkaille ja työnantajille. Toimipaikkamme sijaitsevat Porissa, Raumalla, Harjavallassa ja Kankaanpäässä.

Porin Kaupunki

Lähivuosina Porin kaupunki tarvitsee palvelukseensa satoja uusia työntekijöitä. Tarvitsemme osaavia ja innokkaita ammattilaisia hoito-, opetus- ja tekniselle alalle. Haastavat työt takaavat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä hyvät mahdollisuudet osallistua omaa työtä koskevaan päätöksentekoon ja kehittyä työssä.

Sen lisäksi Porin kaupunki palkkaa kesätyöntekijöitä monenlaisiin tehtäviin. Paikkoja on tarjolla mm. urheilupaikoilla, puistojen hoitajina, kiinteistönhoitajina, siivoojina, mukiloiden ohjaajina ja monissa muissa kaupungin palvelutehtävissä.

Lisää kesätyönpaikoista: täältä