SataRekry Career Hackathon – työpaja

KESKIVIIKKONA 24.1. KLO 10.30-12 PUUVILLASSA

Hyvä työnhakija, olet sitten aktiivinen tai passiivinen, olet lämpimästi tervetullut innovoimaan ja verkostoitumaan SataRekry Career Hackathon työpajaan. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

SataRekry 10-vuotisjuhlavuosi sekä SataRekry Career Hackathon – työpaja

Messujen yhteydessä järjestetään rekryinnovaatiotapahtuma SataRekry Career Hackathon, jollaista ei ole aikaisemmin Porissa nähty.

Career Hackathon on työpaja jossa aktiiviset ja passiiviset työnantajat ja työnhakijat pääsevät innovoimaan yhdessä tulevaisuuden työnkuvista, urapoluista, yritysten työnantajamielikuvien kehittämisestä ja työnhaun molemminpuolisesta hyötysuhteesta.

Career Hackathon kokoaa yhteen työnhakijat, urasuuntautuneet, itsensä kehittämisestä kiinnostuneet työnhakijat ja satakuntalaiset HR- ja esimiestyön ammattilaiset.

Tapahtuma eroaa perinteisestä hackathonista niin, että tässä tapahtumassa ei koodata eikä luoda uusia sovelluksia, vaan INNOVOIDAAN JA VERKOSTOIDUTAAN!

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat KAIKKI, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä.

Tapahtuma sisältää inspiroivia hackathon pöytäkeskusteluja, joiden tavoitteena on antaa eväitä oman urapolun rakentamiseen ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

 

TEMAATTISET PÖYDÄT (Pidätämme oikeudet muutoksiin)

PÖYTÄ 1. LinkedIn ja henkilöbrändäys työnhaun vauhdittajana

  • Fasilitaattoreina sosiaalisen median kouluttaja Tom Laine, HC Services Oy ja markkinointipäällikkö Jani Wahlman, Elinar

PÖYTÄ 2. Osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen työnhaussa. Miten kehitän jatkuvasti omaa osaamistani? Mitä osaamista tulevaisuudessa tarvitaan?

  • Fasilitaattorina henkilöstön kehittämispäällikkö Jonna Koivisto, SAMK

PÖYTÄ 3. CV tänä päivänä – luettelosta osaamiskertomukseen!

  • Fasilitaattorina johtava HRD-asiantuntija Danuta Jaakkola, ProAgria

PÖYTÄ 4. Työpaikkailmoitus – miten siihen tulisi vastata erottuakseen joukosta? (tarkentuu vielä)

  • Fasilitaattorina HR Specialist Marika Smrha, Satakunnan Kansa

PÖYTÄ 5. Työelämän muutokset: miten milleniaaleja ja z-sukupolvea tulisi johtaa?

  • Fasilitaattorina koulutuspäällikkö Terhi Rajala, Satakunnan Kauppakamari

 

SataReky Career Hackathon työpajan vetäjänä toimii projektisuunnittelija Pauliina Harrivaara, Satakunnan ELY-keskuksesta.

 

MIKSI OSALLISTUA?

Hackathon on tilaisuus oppia uutta, kokeilla ja tutustua mahdollisimman rennosti, vapaasti ja hauskasti.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä. Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä kuitenkin ennen hackathonia osoitteeseen info@satarekry.fi.

 

SataRekry Career hackathonin tarkka paikka Puuvillassa ilmoitetaan myöhemmin.

Tom Laine – sosiaalisen median hyödyntäminen

Tom Laine puhuu sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa ja työnantajakuvan rakentamisessa, crowdsourcingista sekä sosiaalisen median strategioista. Tom on yksi Suomen suosituimpia kouluttajia sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun saralla. Hän on kouluttanut viimeisen pari vuoden aikana ihmisiä ja organisaatioita Pohjois- ja Länsi- Euroopasta, Aasiasta sekä Venäjältä, pääosin kuitenkin Suomen lisäksi Baltiassa ja Englannissa.

Sekä Suomessa että Englannissa useissa yrityksissä rekrytoijana toiminut Tom Laine on hyödyntänyt sosiaalista mediaa systemaattisesti työssään ensimmäisten rekrytoijien joukossa Euroopassa. Hän on perustanut Suomen ensimmäisen sosiaalisen median hyödyntämiseen erikoistuneen rekrytointialan yrityksen ja ollut osakkaana sekä toiminut neuvonantajana useissa Suomen johtavissa sosiaalisen median yrityksissä.

Tom Laine esiintyy Puuvilla Areenalla kello 12.20.

Opinnot & Ura – Miten hakea töitä?

Tule kuuntelemaan vinkkejä työnhakuun. Keskustelutilaisuudessa saat vastauksen mm.

  • Mitä hakemuksessa pitää olla?
  • Mitä työnantajat painottavat?
  • Entä some, onko siitä hyötyä?
  • Uudet kanavat vs. perinteiset?
  • Pitääkö olla video?

 SUORAA PUHETTA!- keskustelutapahtuma Puuvillan Areenalla 24.1. klo 13.