Huittisten Säästöpankki

Säästöpankissa sinua palvelevat Euran, Huittisten, Porin, Sastamalan ja Säkylän konttorit henkilökuntineen. Säästöpankkiryhmä on ollut osa suomalaista yhteiskuntaa jo vuodesta 1823. Säästöpankeilla on yhteensä lähes puoli miljoonaa asiakasta ja noin 150 konttoria ympäri maata. Ryhmässä työskentelee lähes 1 300 henkilöä.

SASKY – Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto on toisen asteen monialainen ammatillinen oppilaitos, jonka koulutusaloja ovat: luonnontieteiden ala, luonnonvara- ja ympäristöala, tekniikan ja liikenteen ala sekä yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala. Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto kuuluu SASKY- koulutuskuntayhtymään, jonka tehtävänä on ylläpitää, kehittää ja järjestää peruskoulutuksen jälkeen annettavaa toisen asteen ammatillista koulutusta sekä yleissivistävää koulutusta.

Luvata Pori Oy

Luvata on yksi Porin alueen suurimpia teollisuusalan työllistäjiä. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 350 henkilöä. Vuodessa yritys tuottaa 40 000 tonnia kuparia ja sen eri valmisteita. Yli 90% tuotannosta menee vientiin ulkomaille. Luvatan kaltaisessa kansainvälisessä teollisuusyrityksessä on tarvetta useiden eri alojen osaajille.

Porin Yliopistokeskus

Porin yliopistokeskus on 2 000 opiskelijan, 170 asiantuntijan ja neljän yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö. Yliopistokeskuksen opetus- ja tutkimusyhteistyön painoaloja ovat digitaalinen yhteiskunta, energia ja ympäristö, pelillistäminen, asiantuntijaorganisaatiot verkostoissa sekä sosiaalinen eheys. Yliopistokeskus kasvattaa alueen koulutustasoa ja osaamispääomaa sekä edistää kansainvälistymistä ja akateemista yrittäjyyttä.

Staffpoint

StaffPointilla työmiljöösi voi olla avokonttori, ravintolan keittiö, rakennustyömaa, matkustajalaiva, lentokenttä ja paljon muuta. Tarjoamme ammattilais-, asiantuntija- ja esimiestason työtehtäviä lukuisilla eri toimialoilla. StaffPoint-konserni kuuluu Suomen suurimpiin työnantajiin ja on myös yksi suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä Suomessa. StaffPointilla työmiljöösi voi olla avokonttori, ravintolan keittiö, rakennustyömaa, matkustajalaiva, lentokenttä ja paljon muuta. StaffPoint tarjoaa ammattilais-, asiantuntija- ja esimiestason työtehtäviä lukuisilla eri toimialoilla. StaffPoint toimii Suomessa 14 paikkakunnalla. Lisäksi sillä on yhtiöt Espanjassa, Virossa ja Liettuassa.

Sataedu

Sataedu eli Satakunnan koulutuskuntayhtymä järjestää toisen asteen ammatillista perustutkinto-, lisä ja täydennyskoulutusta. Sataedussa koulutetaan yli 20 ammattiin ja vahvistetaan aikuisten ammatillista osaamista. Sataedussa on noin 3000 opiskelijaa. Heidän koulutuksestaan vastaa noin 280 osaavaa ammattilaista. Sataedussa tarjotaan ammattiin johtavia perustutkintoja, sekä yksilöllisiä ratkaisuja. Sataedusta voit aloittaa urasi rakentamisen! Uutta uraa etsivälle on tarjolla erinomainen vaihtoehto kouluttautua uuteen ammattiin.

TVO + Posiva Oyj

Teollisuuden Voima tuottaa Olkiluodon ydinvoimalaitoksella noin kuudesosan kaikesta Suomessa käytettävästä sähköstä. Tuotannossa olevat ydinvoimalaitokset, sekä erilaiset projektit tarvitsevat onnistuakseen monenlaisia osaajia. Erityisen haastavat työtehtävät tarjoavat loistavan mahdollisuuden uralla etenemiseen ja kehittymiseen.

Posiva Oy on vuonna 1995 perustettu asiantuntijaorganisaatio, joka vastaa omistajiensa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksesta, loppusijoitukseen liittyvistä tutkimuksista ja muista toimialaansa kuuluvista asiantuntijatehtävistä. Posivalla työskentelee noin 80 henkilöä. Posivan toimipaikka on Eurajoella Satakunnassa.

LähiTapiola

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiolalla on omistaja-asiakkaita lähes 1,6 miljoonaa. LähiTapiola-ryhmä muodostuu valtakunnallisesti toimivista LähiTapiola Vahinkoyhtiöstä, LähiTapiola Henkiyhtiöstä, LähiTapiola Varainhoidosta, LähiTapiola Kiinteistövarainhoidosta ja LähiTapiola Kiinteistöpääomarahastoista sekä 20 alueellisesta keskinäisestä vahinkovakuutusyhtiöstä. LähiTapiolan henkilöstömäärä on noin 3 400, josta noin puolet työskentelee alueyhtiöissä.

Talent Center

Talent Center tarjoaa yrityksille henkilöstöpalveluja. Messuilla Talent Center etsii tekijöitä asiakkaidensa avoimiin työtehtäviin. Satarekry-messuilla on tarjolla työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikosta vuosiin.

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on osa suomalaista Contineo-konsernia. Konserniin kuuluu myös valtakunnallisia kiinteistö- ja siivouspalveluita tarjoava RTK-Palvelu Oy, jonka 30 toimipisteessä työskentelee maanlaajuisesti yli 3 300 alansa ammattilaista. RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen henkilöstöpalveluihin sekä työntekijöiden monipuoliseen työllistämiseen. Toimialoina on teollisuuden alat, kuljetus-, varasto- ja logistiikka-alat, rakennus- ja talotekniikan alat, kaupan ala, sosiaali- ja terveysala, ICT-ala sekä julkinen sektori.

UPM Paper ENA Oy, Rauman tehdas

UPM Rauman paperitehtaalla työskentelee 520 henkilöä. Tehdas on perustettu vuonna 1969. Tehdas tuottaa pinnoitettua ja pinnoittamatonta aikakauslehtipaperia. Vuodessa tehdas tuottaa 940 000 tonnia paperia. Mikäli paperiteollisuus ja sen moninaiset työtehtävät kiinnostavat isossa kansainvälisessä yrityksessä on UPM Paper mielenkiintoinen vaihtoehto työtä hakevalle.

Euroports Finland Oy

Euroports Finland Oy on Suomen johtava täyden palvelun satamaoperaattori, johon kuuluvat Euroports Rauma ja Euroports Pietarsaari. Euroports Finland tarjoaa asiakkailleen ahtaus-, varastointi- ja huolintapalveluita sekä näihin toimintoihin liittyviä oheispalveluja. Euroports Finlandin liikevaihto vuonna 2017 oli vajaa 80,0 Meur ja henkilöstön määrä on noin 650 henkilöä. Euroports Finland on osa kansainvälistä Euroports konsernia, joka operoi 22 satamassa Euroopassa ja kahdessa satamassa Kiinassa. Euroports-konsernin henkilöstömäärä on noin 2700 henkilöä.

Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä tarjoaa erikoissairaanhoidon palveluja 17 jäsenkuntansa noin 223 000 asukkaalle yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa.  Sairaanhoitopiirin sairaalat sijaitsevat Porissa, Raumalla ja Harjavallassa ja näiden lisäksi psykiatrian toimipisteitä on useilla eri paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 3 600 henkilöä.

Hesburger

Hesburger on suomalainen perheyritys. Hesburger-ravintoloita löytyy yhdeksästä maasta. Ravintoloita löytyy Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Suomessa on 270 Hesburger-ravintolaa.

Aurubis Finland Oy

Yli 150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Aurubis-konsernilla on noin 6 300 työntekijää 16 tuotantotoimipaikalla 11 eri maassa. Aurubis Finland Oy työllistää Porissa noin 250 henkilöä.

Lue lisää meistä: finland.aurubis.com

BMH Technology Oy

BMH Technology on suomalainen, vuonna 1929 perustettu cleantech-yhtiö. Tavoitteenamme on lisätä ympäristöystävällisen energian tuotantoa ja kierrätystä. Laitosratkaisumme mahdollistavat laadukkaan, jätepohjaisen kierrätyspolttoaineen sekä kiinteän biopolttoaineen valmistamisen energiantuotantoon. Suomessa työllistämme noin 120 ihmistä, lähinnä Raumalla ja Porissa.

Adecco

Adecco Group on maailman suurin henkilöstöpalveluyritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1997. Tällä hetkellä toimipisteitä on 20 ympäri Suomea. Laajaan osaamisalueeseen kuuluu henkilöstövuokraus ja rekrytoinnit niin teollisuudessa, toimistotyössä kuin suurissa ulkoistusprojekteissa.

SAMK

Satakunnan Ammattikorkeakoulu on 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Samkissa voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon joko päätoimisesti päiväopiskeluna tai joustavasti työn ohessa. Tarjolla on myös englanninkielisiä koulutusohjelmia ja yrittäjyys on keskeisessä osassa. Voit opiskella itsesi insinööriksi, merikapteeniksi, fysioterapeutiksi, sairaanhoitajaksi, sosionomiksi, restonomiksi, tradenomiksi tai vaikkapa kuvataiteilijaksi. Tarjoamme myös laajan mahdollisuuden suuntautua tutkinnon sisällä.

Ahlström Konsernipalvelut Oy

Satakunnassa sijaitsevilla Ahlström Capitalin omistamilla historiallisilla Noormarkun ja Kauttuan ruukkialueilla on merkittävä asema sekä Ahlströmin suvun historiassa että koko Suomen teollisuus- ja kulttuurihistoriassa. Nykyään Noormarkun ja Kauttuan ruukkialueilla tarjotaan asiakkaille ensiluokkaisia majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluja. Ahlström Capitalin tytäryhtiö A. Ahlström Kiinteistöt Oy hallinnoi ja hoitaa kumpaakin ruukkialuetta.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista
perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä. WinNovassa voit opiskella esimerkiksi hius-ja kauneudenhoitoalaa, matkailualaa tai sosiaali- ja terveysalaa.

Boliden Harjavalta Oy

Boliden Harjavallassa työskentelee noin 530 henkilöä. Yritys on yksi maailman tehokkaimmista kuparin ja nikkelin tuottajista. Päätuotteita edellä mainittujen lisäksi  ovat kulta ja hopea. Lisäksi sivutuotteena valmistetaan rikkihappoa. Yritys on perustettu 1936 ja osaksi Bolideniä tuli vuonna 2004. Bolidenillä on pitkät ja vankat perinteet. Yritys etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä ja osaajia laajoihin eri tarpeisiinsa.

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

HR-Sata henkilöstötalo on vuodesta 2012 toiminut yritys. Yritys tuottaa henkilöstöpalveluja yritys- ja työntekijäasiakkaille. Yritys etsii jatkuvasti työntekijöitä useiden eri yritysten tarpeisiin. Työntekijöille yritys tarjoaa vakituisia, määräaikaisia ja projektiluonteisia työtehtäviä. Yrityksille henkilöstötalo tarjoaa taas työvoimaa nopeasti ja vaivattomasti, rekrytointi palveluja unohtamatta.

Valmet Technologies Oy

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin liikevaihto oli vuonna 2017 3,1 miljardia euroa ja sen palveluksessa työskenteli maailmanlaajuisesti 12 000 ammattilaista. Valmet tarjoaa dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön. Valmetin tiimi rakentuu jatkuvalle osaamisen kehittämiselle, johtamisella ja hyvinvoinnille. Olitpa sitten vasta-alkaja työurallasi tai jo kokeneempi tekijä Valmet tarjoaa erinomaiset työmahdollisuudet.

Eurajoen kristillinen opisto

Eurajoen kristillinen opisto on kansanopisto. Eurajoen kristillisessä opistossa on peruskoululinja, ammatilliset sekä vapaatavoitteiset koulutukset. Nämä muodostavat kokonaisuuden, jossa eri-ikäiset oppijat voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa kauniissa ja viihtyisässä oppimisympäristössä.

Ohjaamo Satakunta

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille suunnattu palvelupiste. Ohjaamosta saat ohjausta ja neuvontaa muun muassa työhön ja työllistymisen tukemiseen, urasuunnitteluun, kouluttautumiseen, arkeen ja elämäntaitoihin, harrastuksiin ja terveyteen liittyen. Ohjaamossa toimii laaja-alainen ja joustava yhteistyöverkosto, joka koostuu mm. julkisen palvelun asiantuntijoista, 3. sektorin toimijoista sekä yrityssektorin edustajista. Ohjaamon palvelut ovat käyttäjälleen maksuttomia ja sinne voi hakeutua ilman lähetettä.

Satakunnan TE-toimisto

Työ- ja elinkeinopalvelut eli TE-palvelut tarjoavat maksutta palveluja työnhakijoille, jotka asuvat Suomessa tai haluavat Suomeen töihin. TE-palvelujen tehtävänä on auttaa työnantajia löytämään tekijä työhön, sekä työntekijälle töitä. TE-palvelut palvelevat koko Suomen alueella ja tekee yhteistyötä yritysten, oppilaitosten, kuntien ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Porin Kaupunki

Porin kaupunki houkuttelee eri alan osaajia olemalla Porin suurin työnantaja. Tiesitkö, että joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa? Suurimpia ammattiryhmiä ovat opettajat, perushoitajat ja sairaanhoitajat. Kaupungin tärkein tehtävä onkin huolehtia asukkaidensa hyvinvointipalvelujen tuottamisesta. Ammattitaitoinen, uudistuva, tuloksellinen ja hyvinvoiva henkilöstö on osa kaupungin strategiaa. Pori tarjoaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet kehittyä työssään, vaikuttaa työhönsä ja pitää huolta itsestään.

Pori Energia

Pori Energia on 120 vuotta toiminnassa ollut energia-alan yritys, joka työllistää yli 230 henkeä. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa. Yhtiön liiketoiminta-alueita ovat energian tuotanto, sähkön myynti, kaukolämmitys ja -jäähdytys sekä käynnissäpito-, urakointi- ja tuulivoimapalvelut. Työllistämme joka vuosi useita kymmeniä kesätyöntekijöitä, hae meille töihin www.porienergia.fi/rekry, haku alkaa tammi-helmikuussa.

Comatec Group/Oucons

Kolmen vuosikymmenen kokemus kone- ja laitossuunnittelusta tekee Ouconsista todellisen asiantuntijan. Oucons tarjoaa koneteknisiä suunnittelupalveluita teollisuudelle, erikoisalueena materiaalinkäsittelylaitteet; kuljettimet, syöttimet, siilot ja purkaimet sekä erilaiset teräsrakenteet ja teollisuuden kunnossapitoon liittyvä konetekninen suunnittelu. Osaamisalueisiin kuuluu myös staattisten teräs- ja ristikkorakenteiden tekninen laskenta. Oucons Oy kuuluu Comatec Groupiin, joka työllistää yli 500 henkilöä Suomessa, Virossa, Puolassa ja Ruotsissa. Voimakas kasvu ja panostaminen kannattavaan kasvuun, kansainvälistymiseen ja yrityksen kehittymiseen myös tulevaisuudessa ovat sytiä, miksi tänne tarvitaan jatkuvasti uusia osaajia erityisesti mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun sekä projektinhallintapalveluihin.

Osuuspankki Länsi-Suomi

Länsi-Suomen Osuuspankki on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtava pankki. 6 toimipisteellä ja 5 kohtaamispaikalla neljän kaupungin ja kuuden kunnan alueella se on lähellä asiakasta. Lisäksi se tarjoaa laajat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. Länsi-Suomen OP on osa OP-ryhmää, joka on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Siellä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista tuottamassa palveluja yli 4 miljoonalle asiakkaalle. OP Ryhmässä työskentelee monien eri alojen osaajia finanssialan ammattilaisista, kovan luokan kehittäjistä ja ketteristä muutoksentekijöistä aina sairaanhoitajiin ja lääkäreihin. Osana OP:ta pääset rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Metsä Group

Metsä Groupin arvoihin kuuluu uudistuminen, yhteistyö, luotettavuus ja vastuullinen tuloksenteko. Metsägroupilaisena pääset mukaan työyhteisöön, jonka kivijalkoja ovat luottamus ja yhteistyö.Metsä Group työllistää ammattilaisia muun muassa metsänhoidon ja puukaupan alalta, kemiallisen ja mekaanisen teollisuuden tuotannon sekä kunnossapidon ja puunjalostustekniikan parista. Myös esimerkiksi taloushallinnon, kestävän kehityksen, logistiikan, hankinnan, lakialan, henkilöstöhallinnon, viestinnän ja ICT-alan osaaja voi löytää oman urapolkunsa Metsä Groupista.

Jujo Thermal

Jujo Thermal on Kauttualla sijaitseva erikoispapereita valmistava yritys, joka valmistaa lämpöherkkiä ja päällystettyjä papereita etiketti-, lippu- ja kuittikäyttöön. Yrityksella on maailmanlaajuinen myynti- ja asiakaspalveluverkosto, ja valtaosa tuotteista menee vientiin. Jujo Thermal on ainoa lämpöherkkää paperia, eli termopaperia, valmistava yritys Pohjoismaissa. Jujo Thermal on perustettu vuonna 1992 ja he ovat osa japanilaista Nippon Papers Industries -yhtiötä. Yritys työllistää noin 200 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto on n. 100 miljoonaa euroa.

Generaatio

Generaatio Oy tarjoaa laadukasta telemarkkinointipalvelua vuosien kokemuksella. Erityisosaaminen painottaa laajoihin telemyyntikampanjoihin, televarainhankintaan sekä buukkauspalveluihin. Kevyt ja ketterä organisaatio mahdollistaa tehokkaan työskentelyn projektin parissa. Työntekijöitä koulutetaan säännöllisesti, jotta heillä on parhaat mahdollisuudet menestyä työssään.

Succee

Succee on täydenpalvelun tapahtumatalo, jonka erikoisalana on tapahtumatuotanto. Succee on erikoistunut järjestämään mm. kauppakeskustapahtumia, yritystapahtumia, häitä ja merkkipäiviä. Myös vuotuiset suositut paikallistapahtumat, kuten Pori Shopping Day ja Pori Fashion Day, ovat yrityksen käsialaa. Tapahtumia on ympäri vuoden, jokaisena kuukautena, pieniä ja megasuuria.

Succee kelpuuttaa riveihinsä vain parhaita tyyppejä, joilla on pilkettä silmäkulmassa, työmoraali huipussaan ja yleisesti positiivinen ote asioihin.

Pienikin tapahtuma voi olla suuri Succee!

Robocoast

Robocoast on sadan robotiikka- ja automaatioalan yrityksen, Prizztech Oy:n sekä Satakunnan oppilaitosten ja korkeakoulujen muodostama osaamiskeskittymä ja Satarekryn yhteistyökumppani.
Yritysklusteri tarjoaa ainutlaatuisia uramahdollisuuksia erityisesti automaation, robotiikan ja tekoälyn sekä kansainvälisen liiketoiminnan osaajille. Robocoastilla on erinomaiset yhteydet myös mm. Kiinaan, joka on edelläkävijä tekoälysovellusten kehittämisessä. Monet klusterin yrityksistä ovatkin syksyllä 2019 selvittäneet Kiinan markkinoiden mahdollisuuksia.

Raumaster

Raumaster on juuriltaan raumalainen teknologiakonserni, joka toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä energia-, sellu- ja paperiteollisuudelle ympäri maailman. 35 vuoden kokemus ja yli 300 rautaista ammattilaista ovat vieneet yrityksen yhdeksi toimialansa parhaista koko maailmassa. Vastuu työntekijöistämme, asiakkaistamme sekä työmme laadusta ovat luoneet vankan taloudellisen pohjan. Tästä osoituksena on tasaisesti kasvava liikevaihto, joka vuonna 2018 oli yli 150 milj. euroa.

Econia

Hyviä työpaikkoja ja työntekijöitä? Econia Henkilöstöpalvelut tarjoaa vuokratyötä ja vuokratyöntekijöitä, rekrytointipalveluita ja avoimia työpaikkoja.

Kauttamme työllistyy vuosittain satoja työntekijöitä eri toimialoille, niin henkilöstövuokrauksen kuin rekrytointien kautta. Toimimme lähes kaikilla aloilla: toimistotöistä ja vaativista asiantuntijatehtävistä tuotantoon, teollisuuteen ja kaupan alalle. Econian osaaminen ei rajoitu vain kotimaahan: välitämme ulkomaista työvoimaa Suomeen, toimimme lukuisten kansainvälisten yritysten suomalaisena kumppanina ja tarjoamme ajoittain myös työpaikkoja ulkomailta. Kansainvälinen urasi voi hyvinkin alkaa avoimella hakemuksella Econia Henkilöstöpalveluihin.

Seurakuntaopisto

Seurakuntaopisto on yksityinen hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen erityisosaaja, joka tarjoaa ammatillista peruskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointia sekä monipuolisia vapaa-ajan kursseja. Opiston kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Pieksämäellä, Lapualla, Ruokolahdella ja Uusikaarlepyyssä.

Go On

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. 

Go On Porin väki on mukana messuilla tekemässä lyhyttä kyselyä työnhakijoille mm. siitä, millaisia töitä olet hakemassa. Lisäksi heiltä voi kysellä lisää avoimista mahdollisuuksista! Mene siis rohkeasti jutulle!

Pomarkun lukio

Pomarkun lukio on pieni, pirteä ja perinteikäs lukio Pomarkun keskustassa, hyvien liikenne-yhteyksien varrella. Lukio tarjoaa yksilöllistä opetusta kohtuukokoisissa opetusryhmissä ja moderneissa tiloissa. Lukio tarjoaa kannettavat tietokoneet opiskelijoiden käyttöön lukioajaksi, ja pakollisten kurssien oppikirjat ensimmäisen vuoden opiskelijoiden käyttöön!

Enersense

Enersense on teollisuuden projekteihin erikoistunut suomalainen työvoimaoperaattori, jolla on kokoemusta vuodesta 2005 alkaen sekä kotimaisista että kansainvälisistä työpaikoista. Kauttamme työllistyy noin 1000 henkilöä vuodessa. Värväämö on osa Enersenseä ja se on erikoistunut tuottamaan työvoimaresursseja erityisesti rakennusalalle. Vuonna 2017 Värväämön kautta työskenteli 700 osaajaa, joista vakituisen työpaikan löysi 90 ihmistä. Lue lisää ja hae töihin osoitteissa: enersense.jobs ja varvaamo.fi