SAMK

Etsimme johtajaa palveluliiketoiminta-osaamisalueelle

Johdat itsenäisesti ja tulosvastuullisesti palveluliiketoiminta-osaamisaluetta. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Vastaat opetuksen, tutkimus- ja kehittämistoiminnan, kansainvälisyyden sekä myynnin sujuvuudesta osaamisalueellasi, jossa on kuusi eri koulutusta ja kansainvälisesti etenevä tutkimusryhmä.

Osaamisalueella on henkilökuntaa noin 50. Erilliset täydentävän rahoituksen hankkeet ovat kasvussa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, laajaa kokemusta liiketalouden ja matkailun sekä liiketoiminnan johtamisen työtehtävistä, vahvoja vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, strategista ajattelua sekä innovatiivista toimintaotetta. Tohtorin tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän korkeakoulumme keskeisen alan johtajana, osaavan työyhteisön sekä kykyjäsi ja osaamistasi vastaavat edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta 17.1., 24.1. ja 25.1.2019 klo 8–10, p. 044 710 3410

Toivomme, että saamme hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.2.2019 klo 16.00 mennessä.

Hakulomake osoitteessa: https://www.samk.fi/tietoa-meista/samk-tyonantajana/#tyopaikat

Raumaster

Raumaster on raumalainen teknologiakonserni, joka toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä energia-, sellu- ja paperiteollisuudelle ympäri maailman. 35 vuoden kokemus ja yli 300 rautaista ammattilaista ovat tehneet konsernista yhden toimialansa parhaista. Haemme joukkoomme kokeneita ammattilaisia sekä urapolkuaan vasta aloittelevia. Avoimet työpaikkamme näet kotisivuiltamme www.raumaster.fi

Generaatio

Palkkaamme tänä kesänä 20 kesätyöntekijää toimistoillemme Poriin ja Tampereelle!

 

 Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu vastata sähköyhtiön uusasiakashankinnasta. Lähestymme asiakasta säästön merkeissä, joten uusien sopimusten tekeminen sujuu helposti. Rautainen asenne ja halu oppia uutta auttavat menestymään tehtävässä. Reilun palkan ja uusien kavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta myyntialalta, jota työnantajat arvostavat myös tulevaisuudessa!

 

 TARJOAMME SINULLE

 

– Kannustavan tiimin ja mahtavan meiningin

– Kunnollisen perehdytyksen työhösi sekä esimiehen jatkuvan tuen

– Ison talon edut, esim. lahjakortteja, lounas- ja virikeseteleitä sekä kisapalkinnot

 PALKKAUS

 

– Takuupalkka 10 €/h + provisiot

– Takuupalkan lisäksi myynnin mukaan kertyvät provisiot+bonukset

– Meillä tienaat vähintään 10 €/h (1500 €/kk), mutta hyvillä suorituksilla huomattavasti enemmän

 Työnhakulomakkeen löydät osoitteesta http://www.generaatio.fi/kesa. Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.3.2019. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana ja sovimme haastatteluajan.

 

Boliden Harjavalta Oy

Kiinnostaako kesätyö metallinjalostuksen huipulla? Boliden Harjavalta tarjoaa noin 100 kesätyöpaikkaa 

Kuparia, nikkeliä, kultaa ja hopeaa jalostava Boliden Harjavalta hakee kesätyöntekijöitä kesä-elokuun väliselle ajanjaksolle Harjavaltaan ja Poriin. Paikkoja on avoinna tuotannossa, kunnossapidossa, laboratoriossa, ympäristöosastolla, tietohallinnossa, talousosastolla, hankinnassa ja tutkimus- ja kehitysosastolla. Oletko jonkin näiden alojen opiskelija? Tule viettämään unohtumaton kesä metallinjalostuksen huipputiimissä! Hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa. Hae paikkaa viimeistään 17.2.2019 osoitteessa www.boliden.com/urabolidenissa.

Euroports Finland Oy

EUROPORTSIN KESÄTYÖHAKU

Haemme kesätöihin mm. tuotantoon ahtaajia, lastinkirjaajia ja työnjohtajia sekä toimistolle huolitsijoita. Katso tarkemmat tehtäväkuvaukset nettisivuiltamme.

Tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi oikeudenmukaisen palkkauksen, perehdytyksen työhön ja tasapuolisen kohtelun, mukavasta työporukasta puhumattakaan!

Pyrimme tekemään kesätyöntekijävalinnat huhtikuun alkuun mennessä. Ota kuitenkin huomioon, että teemme valintoja jo hakuprosessin aikana, joten toimi nopeasti!

Kesätyöjaksot kestävät noin 3-4 kuukautta ja niiden aloitusajankohta sijoittuu yleensä touko-kesäkuulle. Jos olet työtä pelkäämätön, reipas ja täysi-ikään ehtinyt, hae meille kesäduuniin!

Kaikki kesätyöpaikat ilmoitetaan nettisivuillamme. 

http://www.euroports.fi/jobs.php

Hakuaika päättyy 28.2.2019

Jujo Thermal

Jujo Thermalille Kesätöihin 2019 

Jujo Thermal Oy on Kauttualla toimiva maailman suurimpiin lukeutuva lämpöherkän paperin valmistaja, joka tarjoaa tänäkin kesänä kymmeniä kesätyöpaikkoja.

Kesätöitä on tarjolla touko-elokuun 2019 välisenä aikana. Kesätyöntekijämme toimivat pääasiassa prosessinhoitajien ja työnjohtajien sijaisina tuotannossamme tai laborantin tehtävissä laboratoriossamme. Työt tuotannossamme ovat useimmiten jatkuvaa 3-vuorotyötä. Joitakin paikkoja on myös tarjolla myynti- ja ostososastoillamme.

Etsimme joukkoon innokkaita, oma-aloitteisia ja työtä pelkäämättömiä alan opiskelijoita. Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää. Haku kotisivujemme kautta https://www.jujothermal.fi/careers-fi/.

Hakuaika loppuu 1.3.2019.

Aurubis Finland Oy

Metsä Group

TVO + Posiva Oyj

Talent Center

Etsitkö kesätöitä? Haemme asiakkaillemme tekijöitä useisiin eri työtehtäviin Satakuntaan.

 

Jätä meille avoin kesätyöhakemus, jossa kerrot osaamisestasi, kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Huomioimme hakemuksesi sopivien työpaikkojen avautuessa hakuun. 

 

Avoin kesätyöhakemus: http://talentcenter.fi/tyonhakijalle?shared&id=2445328

 

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Talent Centerin rekrytoinneista vastaaville henkilöille: 

Jere Nokkonen, jere.nokkonen@talentcenter.fi, p.   

Nina Vikkula, nina.vikkula@talentcenter.fi, tai 

Noora Häyhtiö, noora.hayhtio@talentcenter.fi, p.

 

Esimerkkejä kesän 2018 työpaikoista:

  • maalari
  • rakennusapulainen
  • varastotyöntekijä
  • tuotantotyöntekijä
  • ravintolatyöntekijä
  • tarjoilija
  • promootiotyöntekijä
  • kassatyöntekijä
  • toimistotyöntekijä

 

Vai etsitkö pidempiaikaista työsuhdetta? Jättämällä avoimen hakemuksen, huomioimme hakemuksesi uusien työpaikkojen avautuessa. Muistathan myös seurata avoimia työpaikkoja osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

 

Avoin hakemus: https://tc.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=685939

Comatec / Oucons

 

Katso avoinna olevat työpaikkamme kotisivuiltamme: www.comatec.fi/avoimet-tyopaikat/

 

RTK-Henkilöstöpalvelu

Mitä sinä osaat ja missä olet hyvä? Oletko kenties jo hankkinut ammatin?

 

Me RTK-Henkilöstöpalvelussa tarjoamme innostavia töitä monipuolisesti mm. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan ja palvelun toimialoille sekä taloushallinnon ja toimiston tehtäviin. 

 

Ja mitä ne innostavat työtehtävät sitten voisivat olla? Me kaikkihan olemme erilaisia ja löydämme innostuksen erilaisista asioista. Me innostumme siitä, että avullamme löydetään joka päivä uusia työpaikkoja. Se itselle juuri sopivin työ kun ei itseasiassa tunnu työltä lainkaan.

 

Avullamme voit työllistyä erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa – olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai pyörittelisitpä mielessäsi vaikka työpaikan vaihtoa.

 

Kun työllistyt kauttamme, työnantajasi, huolenpitäjäsi ja luotettava palkanmaksajasi on RTK-Henkilöstöpalvelu. Älä kuitenkaan säikähdä jos saat vakituisen työpaikan yhdestä sadoista asiakasyrityksistämme, sillä rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan heidän palkkalistoilleen.

 

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa siloittelemme sinulle tien.

 

Tule moikkaamaan meitä SataRekry-messuilla ja löydä monta syytä innostua!